Wednesday, December 9, 2009

Stars In Space!

Gisteren lagen de lakjes van P2 die Kirsten had meegenomen uit Duitsland bij me in de bus. Ze waren allemaal prachtig, maar er was een lakje dat een geval apart was: P2 Spacy.
Spacy is een donkergrijze metallic lak met hele subtiele lichtgrijze shimmer. De lak is dekkend in twee laagjes. Op de foto draag ik geen topcoat. Hoewel ik bij andere lakken nogal moest wennen aan het feit dat ze zo donker waren voor mijn doen, vond ik deze gelijk geweldig!

English: P2 Spacy is a dark grey metallic polish with a very subtle light grey shimmer. The polish is opaque in two coats. I love this color!

Omdat ik vanavond een etentje heb, leek het me leuk om er iets meer mee te doen dan alleen maar een kleurtje op de nagels.
Nog steeds spacy, maar met sterretjes voor een extra dimensie. Voor het stempelen heb ik imageplate M3 gebruikt en als stempellakken Konad White en China Glaze Millenium. Op mijn duim heb ik een sterretje van de hobbywinkel geplakt.

English: Still spacy, but a little more dimension with these stars. For stamping I used imageplate M3. Stampingpolishes were Konad White and China Glaze Millenium. On my thumb I've got a little star which I got from the craftstore.

Thanks for stopping by!

10 comments:

 1. Gaaf met die sterretjes!

  Ik denk dat het wellicht op een donkerblauwe lak het ook erg mooi zal staan!

  ReplyDelete
 2. Fijne avond!
  Je nagels zijn goed voorbereid! :D
  Heel leuk.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Dat ziet er leuk uit! Veel plezier vanavond!

  ReplyDelete
 5. Erg mooi Daph_! Veel plezier bij je etentje!

  ReplyDelete
 6. Really pretty color. Stunning actually!

  ReplyDelete
 7. Like the manicure. Love the stars, looks fantastic.

  ReplyDelete